4 оставени мнения от 6 извършени проекти
4.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 99 месеца за Поставяне на плочки и теракот | Русе

“Много точна,организирана и качествена работа.Справих те се с всички мои изисквания и желания при поставянето на фаянса и теракота.Бих се обърнала отново към вас.”

преди 97 месеца за Taван на две стаи | Мартен

“Некоректен изпълнител 100% !Избягаха от обекта, след като похабиха материалите ми и им беше даден аванс от 650лв. Майсторите нямаха собствени инструменти и използваха моите. Избягаха (след като получиха авансовото плащане), като неправомерно са си извадили допълнителни ключове от тези, които съм им давал да ползват в мое отсъствие. Взели са от къщата ми освен машините си, са откраднали и мои материали и инструменти. Големи грешки са допуснати, не знаеха как и какво трябва да се направи. С гипсокартона(целият таван е крив), не знаеха как се прави скрит корниз, фугите на листовете се пресичат, реда на плочките в банята объркаха, отворите за вратите с лайсни са сложени пак криви над 5см, лепенето на мултипор плоскости са го направили на топки, а то трбва да е само на гребен. Дал съм 650лв авансово, а материалите ми са похабени , а от фирмата дори трърдят, че и още пари съм им дължал за кривините!?! ”

DENIS VELIEV отговори:

ispalnenieto beshe na nivo prosto klienta ne iskashe da zaplashta truda na rabotnicite nie mu svarshihme rabota za 1000lv kato ot tezi hilada sam mu smaknal i dvadeset procenta za nezavarshen obekt a toy e dal ne 650 a 500 lv za trud vse oshte dalji pari klu4ove ne sa vadeni otnovo laja instrumentite na mom4etata za 200 lv ostanaha v negovata kashta vijte drugite mi ispalnenia sa perfektni prosto klienta iska da mu se pravi neshto nyama srestva ima zaemi i prosto e reshil 4e po tozi nacin shte si napravi kashtata kato smenya maystori i ne e korekten s tyah . Za tvardeniata mu e bil kriv tavana da kriv e 25kv 5mm ima otkloenenie zashtoto si e kupil nay eftinite profili i se ganat kato kapacki i nemogat da se ispolzvat za golemi tavani vsicko mu e obesneno ot nashta strana no klienta s edna ehidna usmivka nastoyavashe da stane zashtoto daval pari za naem edva li ne ni se moleshe i da go sajelim i da napravim remonta ako moje i bez pari no sas sigornost mu se polucava i shte ima oshte mnogo maystori izlagani.