6 оставени мнения от 7 извършени проекти
3.50 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Симеон Стойчев преди 25 месеца за Ремонт на решетките на мазетата на кооперация | София

“Много точен и коректен. Дава ясни условия. Свърши работата, когато се бяхме разбрали. Много съм доволен.”

Марин Христов отговори:

Мс за което

Здравко Томов преди 24 месеца за Облицовка на стена със стенна облицовка, имитация на камък | София

“Не мога да кажа, че съм доволен - даже стъжалявам, че не наех изпитан майстор. През цялото време имаше мрънкане че плочите имали уши, които трябва да се премахнат. В крайна сметка има големи фуги заради това, че не бяха отстранени. Бързане да се свържи за възможно най-кратко време. Върнах ги за да направят срез със флекс - излезе доста крив, ако го бях правил аз щеше да стане по-добре. Контактите няма как да ги монтирам без да изкъртя целите розетки тъй като отвора се разминава. Нищо не изчистиха накрая. "Майстора" даже коментираше на глас с другия от сорта "давай смени я тая спуканата плочка че пак ще ни върне". Не става да искаш цена като за перфектно свършена работа, а да не вложиш нужното усърдие, внимание и уважение към клиента!”

Марин Христов отговори: Виж снимки

Плочките са налепени перфектно, с изрязани уши. Но камъкът е крив,и го налепихме както трябва ,включително му казах ,че камъкът е крив и той ми каза ,че ще бъде на негова отговорност.

Траян Стойчев преди 27 месеца за Преправяне на зле поставени плочки в нова баня | София

“Обектът първоначално бе приключен благополучно. Всичко беше свършено,както бях поискал. Нямах забележки към работата на бригадата. За последвалата задача след банята,а именно боядисване и поставяне на паркет и лайсни работата е свършена некачествено, немарливо-имаше пакетчета от захар под паркета дори, плюс неспазване на уговорка да си изхъврли боклука след ремонта. Изводите в банята са криви и не може да се постави смесител.”

Виж снимки

Обекта е завършен успешно и то преди 4 месеца и най вече се се държите некоректно с нашата бригада