23 оставени мнения от 35 извършени проекти
4.39 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Евелина Стоева преди 3 месеца за Изработване на парапет на вход от неръждавейка | София

“Доволни сме, поръчката беше направена в срок.”

Явор Лазов преди 18 месеца за Гараж - конструция стелаж | София

“Много съм доволен от работата на г-н Иванов. Препоръчвам!”

Виж снимки

Благодаря ви Виктор. Запознанството с вас е мое удоволствие.

Александър преди 30 месеца за Ремонт | София

“Комбинацията от краен резултат, няколко ревизии, цена/качество и непредвидени обстоятелства налага по-ниската оценка. Редно е да спомена и, че Бисер извършни няколко монтажни дейности извън договорените дейности и цена безплатно.”

Виж снимки
Люблена Папазова преди 34 месеца за Боядисване и монтаж | София

“Иванов е отговорен, бърз и внимателен с клиента, но не е случил на работници. И тримата, които дойдоха при мен, не бяха некоректни и се наложи ново пребядисване на балкона, което пък удължи ремонта. След като той се зае директно, всичко стана качествено и доста по-бързо.”

Димо преди 35 месеца за Лепене плочки в мазе | София

“Цялата работа беше свършена много качествено и в срок, но не от Бисер Иванов, а от друг майстор. Бисер се явява нещо като бригадир, който ще ви "достави" майстори според какво трябва да се свърши. Помещението е 3х1м някъде, за задаване на наклон от 0.8 см по дължина, при свършена работа Бисер поиска отгоре 90 лева очевидно затруднявайки се да ги оправдае пред баща ми, който пък и му ги платил. Така че този човек Бисер Иванов е поредният тип прекупвач дерящ кожата на клиента, а всичките пари можеха да отидат при кадърният майстор, който реално свърши работата, и на този Майстор бих му ги платил парите с удоволствие.”

Бисер Иванов отговори:

Към коментарът на Йордан... там пише технически ръководител, а не прекупвач, освен това допълнителните желания имат своята стойност, а също така тези хора които изпълняват вашите желания (поръчки) са здравно и социално осигурени за да получат при нужда същите услуги както и Вие. Благодаря Ви Йордан!

Десислава Николова преди 16 месеца за Изграждане на ограда | Костинброд

“В момента съдим Бисер Иванов. От май, за 7 месеца - 7 дни работа. От 3 месеца всичко спря. Има само разсипан пясък, а вместо ограда има бетонна стъпка. С нея той бетонира тръбата за газта и разбивахме за наша сметка. Материалите уж бяха купени и чакаха, щом исках бележки или снимки, той прекъсна връзката. Никога не знаеше някой идва ли, какъв е планът. Оправдава се, че валял дъжд и техниката не можела да дойде по асфалтовия път. Той и въображаемата му бригада имали ковид, паветата се правели 45 дни (договорът беше за 30), подизпълнителите му или бетонните възли го бавели, камионът се счипил. Накрая си счупил ръката през авг. и до дек. не работел. А дойде през септември и го срещнахме в София през октомври - ръката му не беше никак счупена.”