24 оставени мнения от 42 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 119 месеца за Редене на плочки | София

“Коректен изпълнител. Бих работила отново с него.”

преди 120 месеца за Довършителен ремонт на 3 стаи и килер/поднмяна на няколко плочки в коридор | София

“Ремонта свърши отдавна - аз се позабавих с оценката :)
Фирмата се оказа сериозна - веднага дойдоха на оглед и окончателната оферта беше почти същата като тази направена само по моето описание. Веднага приех и започнаха работа на другия ден. По време на ремонта отговорника на обекта Донко предложи някой допълнителни работи - пропуснати от предишни майстори, от монтажници на дограми и т.н. Съветите му бяха много полезни, а цената на допълнителните услуги беше приемлива. Въпреки повечето работа - момчетата приключиха обекта в обещания срок. Провесионална работа - надминаваща по качество цената платена за услугата. Благодаря на Иван и Донко - горещо препоръчвам !”

преди 120 месеца за полагане на гранитогрес в коридор, шпакловане и боядисване на таван и стени, замазка на стени | София

“Искам да благодаря за коректното и професионално отношение на екипът на Иван Тодоров и по-конкретно на Тодор! Момчетата бяха с нас от началото до края на ремонтната дейност, даваха ни адекватни съвети и решения, проявиха търпимост и разбиране към нас. Договорът си беше подписан от първия ден в който влязоха вкъщи, а срокът за изпълнение - спазен.
Тошко работи изключително бързо, чисто, подредено и най-вече качествено, а приятната атмосфера, която донеси със себе и приятелското му отношение, направи ремонта в нас удоволствие.
Още веднъж сърдечни благодарности момчета, продължавайте да правите това в което сте най-добри! Ще се радваме отново да работим заедно!
От Гергана и Цанко Комбеви”