24 оставени мнения от 42 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 108 месеца за Цялостен ремонт | София

“Цялостен ремонт.”

преди 117 месеца за Декорация - довършителни работи по къща отвън | Банкя

“Свършиха каквото се бяхме разбрали, добре работят. Като цяло съм доволен.”

преди 117 месеца за боядисване на стая | София

“Много съм доволна от свършената работа.Всичко договорено беше изпълнено така както го исках.”

преди 118 месеца за Таван с паднала замазка за ремонт, стени със стари тапети за латекс | София

“Добре свършена работа: таванът стана гладък и бял за 283 лв., сваляне на стари тапети и лепена на нови - 250 лв. (купихме си тапетите); кухня- таван и тапети (със сваляне на старите), баня и тоалетна с блажна боя и тъмен коридор с латекс за 355 лв. Цената на материалите за тавана ми казаха е около 50%. Майсторът Донко работи качествено и добросъвестно. Той е бил технически ръководител и има широки умения. Ведри и културни хора са двамата с Иван Тодоров. Живот и здраве да е, догодина пак ще ги търсим!”

преди 118 месеца за Боядисване на стени и тавани и запълване на цепнатини | София

“Първо искам да благодаря на Иван и Тодор- изключително лесна комуникация, изключителна коректност и професионализъм. Веднага щом се свързах с тях направиха оглед, предложиха ми полезни решения и прекрасна оферта с много точни измервания и разценка. Работят изключително бързо, чисто и качествено. Прави силно впечатление, че не допускат компромиси с качеството и държат на удовлетвореността на клиентите си. Определено това е фирма еталон за подражание!”

преди 120 месеца за Шпакловане, боядисване на коридор 20кв., изграждане на окачен таван | София

“Изключително доволна съм от г-н Тодоров и силно го препоръчвам на всеки! Работи чисто, предлага добри съвети, коректен е и успя да изпълни всички мои изисквания. Оправда очакванията ми и ми предложи много разумна цена. Възпитан и интелигентен човек, професионалист от класа, перфекционист, изпипва детайлите докрай, може да се разчита на него!”

преди 121 месеца за Шпакловка на стени | Нови Искър

“Понякога да направиш коментар е малко глупаво,но явно трябва да се остави Оценка...мисля да го кажа кратко,но да не е банално.Иван Тодоров е млад и много отговорен човек,съжалявам че не го наех да ми ремонтира Всичко.Бригадата му е уникална,възпитана и знае точно какво да направи...Благодаря Ви момчета...много има да се учат от Вас...”