Висока функционалност

Последна редакция на 04/05/2024 от Люси Любомирова

NV Tower е разделена на различни зони, които са логично свързани в общата архитектурна концепция и отговарят на идеята за максимално удобство.

На първия етаж се намират централно фоайе с рецепция, кафетерия, медицински център и търговски обекти. Помещенията са светли и просторни, с високи тавани, които придават усещане за лекота и хармония.

На втория етаж са разположени конферентен блок с лоби и конферентна зала, фитнес център,  25-метров плувен басейн с джакузи, модерен СПА център, салон за красота и масажни помещения.

Отиваме на третия етаж, където ни посреща ресторант тип “кантина” за 320 посетители с красива, богато озеленена тераса и голям спортен блок за всички, които държат на здравословния начин на живот и движението.

Офисната част заема етажи от 4-ти до 17-ти, а над тях от 18-ти до 21-ви, включително, се простират жилищните площи, от които се открива красива гледка от птичи поглед.

В трите подземни нива са предвидени 268 паркоместа. Нищо не е пропуснато!

Свързано:

Жилищни проекти - жилища с акт 16 и на зелено Как NV TOWER променя силуета на София с новаторска архитектура и многофункционалност?