Удобствата

Последна редакция на 04/05/2024 от Люси Любомирова

NV Tower е интелигентна и съвременна сграда, която предлага всичко необходимо за пълноценна работна атмосфера, комфортен живот  и разнообразни възможности за свободното време. Споделените пространства и покривните тераси са озеленени с естествена растителност, която създава среда, където интензивно работещият човек може да се наслади на близостта с природата.

Спортен и уелнес център, СПА с различни видове терапии, фитнес зала, 4 спортни зали за групови упражнения, студио за масаж предлагат бърз достъп до различни възможности за спорт и почивка, които допълват динамичното ежедневие. Независимо от това дали живеете или работите тук, винаги ще имате на разположение всичко необходимо.

Разнообразие от търговски обекти ще улесняват Вашето ежедневие. Списъкът е дълъг - започваме с ресторант с тераса и view, кафе с био меню за 60 човека, аптека и продължаваме със салон за красота, химическо чистене и банков клон. Проектът осигурява всички необходими елементи за ежедневието на съвременния човек с активен начин на живот.

Модерен интериор, уникална визия и елегантна атмосфера, с усет и към най-малките детайли ще допринесат за имиджовото позициониране на вашия бизнес. Освен модерни офиси, сградата предоставя и удобен конферентен блок с лоби и зала с капацитет 200 места, с възможност за делене, където да провеждате своите семинари или обучения в непосредствена близост до работното място.

Придвижването между етажите е поверена на "интелигентна" система за вертикална комуникация с няколко групи високоскоростни асансьори - 12 пътнически и 2 товарни. Помислено е и за бързото и безпроблемно движение, така че нищо да не затруднява ежедневието на хората

Свързано:

Жилищни проекти - жилища с акт 16 и на зелено Как NV TOWER променя силуета на София с новаторска архитектура и многофункционалност?