В режим на работа

Последна редакция на 27/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 680 пъти

Довереният ни майстор изпробва перфоратора Parkside за пробиване на дупки в бетона конструкция. Тук той заявява, че „едно от основните предимства на този перфоратор е системата SDS plus, която позволява бърза смяна на инструментите на перфоратора. По този начин не губим излишно време в опити да поставим правилното свредло за работа.“

При поставяне на допълнителната ръкохватка ставаме свидетели и на възможността за промяна на позицията. Майсторът ни сподели, че това дава възможност за по-удобен захват на уреда по време на работа с него. „При максимално натоварване, уредът не даде никакви отклонения на свредлото, което позволява прецизна работа и бързо пробиване. Характеристиките и функциите на уреда по нищо не отстъпват на подобни уреди на пазара от същия клас. 3-годишната гаранция на перфоратора е страхотен плюс. А атрактивната цена го прави много добър избор за професионалисти и хоби-майстори.  

„Много добър уред на много изгодна цена. Изработката е много качествена, осигурява стабилен захват, а мощността на перфоратора  е много по-голяма от тази на други модели в сходния ценови клас. Издържа на продължително натоварване. Отличен избор е за малки ремонтни дейности в дома или на вилата, а защо да не влезе в употреба и на професионалисти, които държат на качеството? Голямо  предимство е и стабилният куфар, с който уреда може да се пренася лесно.

В заключение може да обобщим, че перфораторът Parkside е много подходящ за пробиване и къртене. Той е препоръчителен инструмент за всяка ремонтна дейност. 

Свързано:

Работилница Lidl Перфоратор "Parkside" - какво показват тестовете на доверения майстор?