Спретнато, чисто, уютно - релакс с дървесна настилка в спалнята

Последна редакция на 08/05/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 247 пъти

Да ходиш босичък в спалнята. Да ти е спретнато, чисто, уютно. Да можеш да си отпочиваш наистина качествено. Мечта! Сбъдната, с дървесна настилка, която ни дава всичко това, че и още повече - комфорт и гордост от помещението, което сами сме създали в най-тихата зона на нашия дом. Спалнята. Пространството на усамотение, където да заредим "батериите" за следващия ден, в компанията на най-любимия човек. Eстественото дърво гали очите ни и в най-взискателния интериор.

Похватите на дизайна са безкрайни. Дървесните паркетини можем да наредим праволинейно, с различни отстъпи или пък ортогонално, а защо не и зигзагообразно. Настилката от пода може да плъзнем по стената, за да осигурим красив гръб на нашата спалня. Вдъхновение и въображение! Тръпка и любов към себе си и личното пространство за обитаване! Всичко зависи от нас. Цялото ни щастие. Единственото, което е нужно, е да поемем инициативата в собствените си ръце.

Свързано:

Фантастичен дом с настилка от дърво - толкова естествен и траен, когато е от гранитогрес!

Почивката е най-качествена, когато средата, която сме създали хармонира на нашата вътрешна същност. Всеки се чувства най-добре у дома си. Домът е мястото, където ще можем да се презаредим след динамичен изморителен ден, където ще можем да отърсим стреса от себе си и от градската "лудница", да изпразним главите си и да изпаднем в уединение, да се концентрираме и мотивираме за следващото утро. Спалнята е най-съкровеното пространство, което споделяме с друг човек. Спалнята е мястото, където наистина почиваме най-дълготрайно и изкарваме една трета от денонощието си. Затова е нужно тя да е с комфортен и красив дизайн. Това пространство е необходимо да ни дава онзи уют и лекота на битието, които да ни разтоварят, а не натоварят. Поддръжката на мястото е важно да е лека и приятна, за да не утежнява допълнително деня ни. С едно забърсване на пода с моп да премахнем праха и да продължим с удоволствията. За щастие вече имаме и правилната настилка. Гранитогресът с дървесна повърхност. Едва ли има друг по практичен материал, който да създава така необходимият ни лукс и елегантна среда като в същото време не ни фанатизира да го поддържаме и същевременно е на толкова достъпна цена. Това е прекрасен начин домът на всеки българин да може да бъде приветлив и красив, достоен, съвременен и гостоприемен. Така че да не ощети финансово семейството му, а напротив да го облекчи. Мекотата на дървото ще осигури и любовта в леглото. Цялостната атмосфера е впечатляваща, когато е създадена с обич, вкус и разум.