Светът на дървесните настилки от гранитогрес

Последна редакция на 08/05/2024 от KAI Group
Източник | Видяно 1 028 пъти

Дървото е символ на уют!

Естественият строителен материал съпътства живота на човека от най-древни времена. То е връзката с природата и е близко до сърцето на всеки. И в най-съвременните домове и дизайн, дървото винаги присъства, за да стопли душите на обитателите си.

Ето че вече можем да използваме неговата естествена природна визия и по практичен, дълготраен и уникално лесен за поддръжка начин, а именно като облечем дома си с дървесна визия, използвайки настилки от гранитогрес. У нас водещи в областта са KAI Group, където можем да открием всички съвременни тенденции за приложение на дърво в интериора. KAI се превръща в добре утвърден лидер на пазара в България и един от сериозните производители на плочки и гранитогрес в керамичната промишленост в Европа, като изнася повече от половината от продукцията си в над 25 страни в Европа и целия свят. KAI работи в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Испания и Италия и благодарение на това вече намираме гранитогреса не само в дневните и спалните, където е традиционно прилаган, а и в коридорите, кухните и баните, които обичайно избягвахме да облечем с дърво, поради практични съображения.

През 2015 г. KAI Group става официален член на семейството на Mohawk Industries, които са производител номер едно на подови настилки, с производствен капацитет от над 250 милиона квадратни метра на пазари като САЩ, Италия, Испания, Русия, Мексико, Китай и др. Американската компанията притежава също и световно известния италиански бранд Marazzi.

Свързано:

Фантастичен дом с настилка от дърво - толкова естествен и траен, когато е от гранитогрес!

Дървото вече може да е наистина практично. Когато използваме гранитогрес и фаянс с дървесна визия. Това е най-съвременният метод да осигурим визуалната естетика от топлината му в дома си без това да ни затормози ни най-малко. Да сложим край на треперенето на естествения паркет у дома, да не го надраскаме, повредим, да го поддържаме периодично в годините със специални масла и лакове, да го циклим, за да е винаги хубав, да "треперим" гостите ни да не го наранят с мръсни обувки или пък такива на висок ток. Всичко това вече е възможно да си го спестим, а най-вече да облекчим себе си, така че домът ни да служи на нас, а не ние на него! Ще попитате как? Елементарно - като използваме настилки от гранитогрес с отлична визия на дърво, в невероятно разнообразие от видове "дървесина", размери и форми на "паркетинките", в духа на най-новите световни тенденции в дизайна. Фирма KAI Group може да ви предостави невероятното разнообразие и да "облекчи" ежедневието ви. KAI Group е водещият български производител на подови, стенни керамични плочки и гранитогрес. Стабилното присъствие на компанията у нас, на Балканския полуостров и в Европа осигуряват възможността KAI Group да стане официален член на семейството на Mohawk Industries. В световен мащаб, Mohawk е производител номер едно на плочки. Продуктовото портфолио на КАI GROUP обхваща широка гама от керамични плочки, глазирани и неглазирани гранитогрес и декоративни елементи в различни размери и разнообразен дизайн. За да отговори на очакванията на клиентите за качество и модерен стил и достигне до всеки дом, KAI работи в тясно сътрудничество със специализирани дизайнерски студия в Испания и Италия. В резултат на тази колаборация, продуктите на КАI Group са в съответствие с най-новите тенденции в интериорния дизайн по отношение на размери, цветове, повърхности, материали и технология.