Крайното покритие може да се полага само след пълно втвърдяване на шпакловката.

Последна редакция на 29/03/2024 от Мартина Маринова
Източник | Видяно 569 пъти

След като армиращия слой е напълно сух, се полага SILANCOLOR система за декоративни покрития - това е идеалното решение за структури в близост до брега на морето, които са изложени на атмосферните условия, характерни за тази област. Първият етап от цикъла на защита на фасадата е нанасяне на слой от SILANCOLOR BASE COAT PLUS, последвано от  слой SILANCOLOR TONACHINO PLUS.

SILANCOLOR BASE COAT PLUS e грунд със съдържание на селектирани кварцови пълнители за грундиране на нови, добре втвърдени минерални основи за изравняване на абсорбцията на основата и подобряване на прилепването преди полагане на завършващи бои и мазилки от гамата Silancolor. Съдържа BioBlock® технология, която блокира развитието на мухъл и плесен и DropEffect® с водоотблъскващи свойства. 

SILANCOLOR TONACHINO PLUS  е текстурирана фасадна мазилка, предлагано в различни зърнометрии. Съдържа BioBlock® технология, която блокира развитието на мухъл и плесен и DropEffect® с водоотблъскващи свойства. Продуктът е предпочитан за влажен климат, където потенциалът за развитие на мухъл и плесен е висок. Разгледайте още продукти за топлоизолация на MAPEI тук.

Фасадните защитни декоративни покрития на Mapei се предлагат в гама от 1002 цвята, налични със системата за оцветяване ColorMap. Вижте всички цветове тук.

Свързано:

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ НА КЪЩА, ИЗЛОЖЕНА НА ВЛАГА