Дървото не само като акцент

Последна редакция на 12/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 619 пъти

Няма как да пропуснем великолепните ръчно изработени мебели и аксесоари от дърво. Висококачествени, детайлни и прецизно направени!
 
"Структура Инвест" ни впечатлиха със своите решения от дърво, като масивната им маса на снимката горе вляво. 
 
"Филмар 74" освен елегантни решения за дневната и кухнята, показаха как успяват да съчетават дървото с други материали, създавайки наистина ефектни мебели.
 
Сред изложителите видяхме и кухненски дъски, точилки и други аксесоари, които далеч не приличат на обичайните. Ръчно изработени и богато орнаментирани, те внасят разнообразние и настроение във всяка кухня. "Бокс Макс" са производителите на нестандартните аксесоари, които виждате на горния колаж (долу вдясно).
 
Освен бизнес гости на изложението присъстваха и не малко любители решили да почерпят вдъхновение за своя дом.  Почерпете и вие вдъхновение и разгледайте изложителите, които присъстваха от тук: http://technomebel.bg/index.php/bg/. 

Свързано:

Техномебел и Светът на мебелите с най-голямото браншово изложение в страната се проведе миналата седмица

Няма как да пропуснем великолепните ръчно-изработени мебели и аксесоари от дърво. Висококачествени, детайлни и прецизно направени. Структура Инвест ни впечатлиха със своите решения от дърво, като масивната им маса на снимката горе вляво. Филмар 74 освен елегантни решения за дневната и кухнята, показаха как успяват да съчетават дървото с други материали, създавайки наистина ефектни мебели. Сред изложителите видяхме и кухненски дъски, точилки и други аксесоари, които далеч не приличат на обичайните. Ръчно изработени и богато орнаментирани, те внасят разнообразние и настроение във всяка кухня. Бокс Макс са производителите на нестандартните аксесоари, които виждате на горния колаж (долу вдясно).