Иновация сред материалите

Последна редакция на 12/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 529 пъти

Разгледахме голям асортимент от мивки и батерии за кухнята и банята. Сред материалите се отличаваше гранитът. Цветово доминираха класическото бяло и матовото бежово, както и някои по-ярки цветове, като жълтото и червеното например.
 
"Art Tropical Stones" изложиха част от своята богата селекция от кухненски плотове, мивки и сетове за баня, направени от естествени материали. Те използват екзотични видове камък и дърво, дистрибутирани от далечна Индонезия. Вляво по-горе може да видите как изглежда кухннески шкаф, направен от тях.

Свързано:

Техномебел и Светът на мебелите с най-голямото браншово изложение в страната се проведе миналата седмица

Разгледахме голям асортимент от мивки и батерии за кухнята и банята. Сред материалите се отличаваше гранитът. Цветово доминираха класическото бяло и матовото бежово, както и някои по-ярки цветове - жълт, червен. Арт Тропикал Стоунс изложиха част от своята богата селекция от кухненски плотове, мивки и сетове за баня, направени от естествени материали. Те използват екзотични видове камък и дърво, дистрибутирани от далечна Индонезия. Вляво по-горе може да видите как изглежда кухннески шкаф, направен от тях.