Изявено чуждестранно присъствие

Последна редакция на 13/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 539 пъти

Изложение Техномебел 2018 е белязано от засилен международен интерес. Освен фирми от България, голяма част, от които представиха продуктите на водещите имена в бранша, в изложението се включиха и фирми от Италия, Румъния, Германия, Португалия, Гърция, Турция и Полша. През тази година над 90% от участниците в Светът на мебелите са български производители. В изложението се включиха и компании от Украйна, Турция, Румъния.
 
Събитията дават чудесна възможност на компаниите да позиционират бизнеса си в страната, а професионалистите от сферата на мебелното производство да обменят идеи, опит и визии за бъдещето на сектора. Ежегодно изложенията Светът на мебелите и Техномебел събират на едно място експерти от всички области, свързани с индустрията -  архитекти, интериорни дизайнери, представители на мебелни производители и вериги за продажба на едро и дребно, производители на машини за индустрията, експерти, новатори и специалисти в бранша, както и крайни потребители.

Свързано:

Техномебел и Светът на мебелите с най-голямото браншово изложение в страната се проведе миналата седмица

Изложение Техномебел 2018 е белязано от засилен международен интерес. Освен фирми от България, голяма част от които представиха продуктите на водещите имена в бранша, в изложбата се вкюлчиха фирми от Италия, Румъния, Германия, Португалия, Гърция, Турция и Полша. През тази година над 90% от участниците в Светът на мебелите са български производители. В изложението се включиха и компании от Украйна, Турция, Румъния. Изложението дава чудесна възможност на компаниите да позиционират бизнеса си в страната, а професионалистите от сферата на мебелното производство да обменят идеи, опит и визии за бъдещето на сектора. Ежегодно изложението събира на едно място ексепри от всички области, свързани с индустрията - архитекти, интериорни дизайнери, представители на мебелни производители и вериги за продажба на едро и дребно, производители на машини за индустрията, експерти, новатори и специалисти в бранша, както и крайни потребители.