Техномебел и Светът на мебелите с най-голямото браншово изложение в страната се проведе миналата седмица

Последна редакция на 13/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 393 пъти

На 24-28 април в Интер Експо Център се проведоха съвместното изложение на Технобел и Светът на мебелите. Най-мащабното събитие на мебелната индустрия в страната обхвана и 6-те зали на софийския изложбен център и привлече рекорден брой посетители. 
 
Специализираното изложение е място за всички видове мебели и интериорен текстил, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.
 
Провеждайки се от 2012г. насам, изложението има за цел да събере на едно място различни стилове, класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели.

Свързано:

Техномебел и Светът на мебелите с най-голямото браншово изложение в страната се проведе миналата седмица

На 24-28 април в Интер Експо Център се проведоха съвместното изложение на Технобел и Светът на мебелите. Най-мащабното събитие на мебелната индустрия в страната обхвана и 6-те зали на софийския изложбен център и привлече рекорден брой посетители. Специализираното изложение е място за всички видове мебели и интериорен текстил, форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането. Провеждайки се от 2012г. насам изложбата има за цел да събере на едно място различни стилове, класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели. Нашият екип посети голяма част от изложителите, разположени в 6-те зали на изложбения център и споделяме мнение за изложението и новите тенденции, които ни очакват.