Актуални тенденции в кухненското обзавеждане

Последна редакция на 13/05/2024 от Реклама
Източник | Видяно 506 пъти

В дизайна на оборудването за кухня преобладаваха елегантните форми и цветове. Вниманието ни беше грабнато от кухненските плотове, мивки и обзавеждане от естествени материали. Те са не само функционални, но и същевременно страхотно допълнение към интериора.

Някои от изложителите заложиха на атрактивно и ангажиращо представяне на своите продукти. Компанията "Teka" демонстрира практически своята серия кухненски електроуреди, като посетителите на щанда им се насладиха на завършените кулинарни произведения.

Свързано:

Техномебел и Светът на мебелите с най-голямото браншово изложение в страната се проведе миналата седмица

В дизайна на оборудването за кухня преобладаваха елегантните форми и цветове. Вниманието ни беше грабнато от кухненските плотове, мивки и обзавеждане от естествени материали. Те са не само функционални, но и същевременно страхотно допълнение към интериора. Някои от изложителите заложиха на атрактивно и ангажиращо представяне на своите продукти. Компанията Teka демонстрира практически своята серия кухненски електроуреди, като посетителите на щанда им се насладиха на завършените кулинарни произведения.