Място за съхранение

Последна редакция на 05/05/2024 от Anna Stankova

Без значение малки или големи, децата се нуждаят от пространство, в което да съхраняват вещите си. И правилното планиране за това как ще се съхраняват вещите, може да създаде разликата между стая, която изглежда красива и артистична, и между такава, която изглежда постоянно претрупана.

  • Добър начин да планирате пространството е като проектирате кътчета за съхранение на няколко нива - открити зони под леглото или зад вратата, скрити кошове за съхранение, табуретки или столове с вградена функция за съхранение, шкафове и рафтове, където можете да прибeрате играчките и да подреждате книгите и учебниците на вашето дете.

За всеки мъник е важно сам да реши как да подреди пространството си. Задача на неговите родители обаче е да помислят как могат да помогнат в създаването на приказното пространство, без да спират порива на въображението му. Идеален вариант е обзавеждането на стаята в определена серия мебели. По този начин се осигурява максимален комфорт за детето и спокойствие за родителите. Безопасни и с красива и весела визия, комплектите включват всички мебели, от които една детска стая се нуждае. Различни, красиви, сигурни и практични мебели за стаята на вашето дете можете да откриете в магазините на Мебели Виденов. Повече за актуалните предложения за обзавеждане и декорация на детска стая, които предлагат, можете да намерите тук.

Свързано:

Детска стая от приказките – как да създадем пространство, което детето ще обожава?