Мебелите в стаята – време за важни избори

Последна редакция на 05/05/2024 от Anna Stankova

Всяко пространство може да се превърне в приказно кътче за игри и приключения, ако в него присъстват подходящите мебели. Те трябва да бъдат не само красиви, но и компактни. 

  • Сред любимците на децата са двуетажните легла. Те не само създават усещането за приказност и потапят децата в техен вълшебен свят, но и спестяват пространство. Предимство на този тип легла е, че те надхвърлят основната си функция, а именно съня. Много от моделите предлагат и кътче за игри с прозорци и врати, вградени бюра и пространства за съхранение, в които децата да съхраняват любимите си играчки.

  • При избора на легло, трябва да се помисли и за удобството, което детето ще изпита, когато се потопи в него. За по-малките деца е важно леглата да са безопасни. За тийнейджърите пък е добре да се има предвид, че те ще израстват на дължина. 

  • Когато избирате елементи на обзавеждането, е добре да инвестирате в такива, които ще могат да останат във времето. Красивият скрин, стилният гардероб и компактното нощно шкафче биха паснали идеално както в бебешка стая, така и в тийнейджърска.

Свързано:

Детска стая от приказките – как да създадем пространство, което детето ще обожава?