Да използваш потенциала на интериора

Последна редакция на 23/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 5 067 пъти

Преди: Плюсът в този случай отново е, че няма никакви мебели. Паркетът на пода е в добро състояние. Белият цвят по стените не е захабен. Всичко това е предпоставка тази стая да не се променя тотално, а върху нея да се надгражда.

След: Всеки нов елемент в интериора създава неговата завършена визия. Добавен е сив диван и табуретка в същия десен. На пода е сложен нов килим, които да се съчетава с визията на стаята. На стената има няколко картини с асиметрични форми по тях. ТВ шкафът и телевизорът също са новодомци в този апартамент. Цялата комбинация от мебели, аксесоари и декорация дава на стаята изцяло нов облик.

Правилните промени в дома могат наистина да променят цялостната атмосфера в него. И гореизброените трансформации са тотално доказателство за това. Всеки един елемент трябва да бъде поставен на отреденото за него място. И забравете за всички излишни мебели, от които наистина няма да имате никаква полза. В случай обаче че имате нужда и от професионалист, който да ви помогне в промяната на вашия дом, то при нас може да намерите такъв. Направете безплатна заявка за проект по всяко време, а в отговор ще получите няколко оферти. Направете сравнение между тях и изберете тази, която най-много ви устройва.

Свързано:

Идеи за хол Впечатляващи трансформации „Преди и след“