Няколко добри решения за използване на килими

Последна редакция на 25/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 2 888 пъти

Килимите, изработени в черно-бял цвят, са една от тенденциите в дизайна на съвременните жилища. Тази опция е подходяща за всеки интериорен стил. Черно-белите геометрични шарки - квадрати, зигзаги, правоъгълници, кръгове, триъгълници винаги изглеждат стилни и ефектни. Те визуално увеличават пространството на стаята, така че често се използват в дизайна на малки апартаменти.

  • Да отидем и в другата крайност – многоцветни килими. Продуктите, изработени в пачуърк техника, се появяват още в древността.  Те придават комфорт и топлина на модерните интериори. Раирани пътеки могат да бъдат положени в дневната, коридора или кухнята. 
  • Персийските килими са отличен избор за собственици на жилища, които искат да има повече топлина и уют в стаите. Особено добро решение са за спалнята и дневната. Но изискват в същото време перфектна поддръжка.

Правилният избор на килим и компетентната му употреба в интериорния дизайн, ще направят жилището уютно, удобно и естетически привлекателно. Ако имате нужда от съдействие за правилния избор на килим в дома ви, може да се консултирате с доказаните професионалисти, регистрирани при нас. Направете безплатна заявка за проект. Запознайте се детайлно с получените оферти. Така вашите мечти ще станат реалност.

Свързано:

Идеи за хол Килими в дома – неочаквано добри решения