Изберете мултифункционални мебели

Последна редакция на 28/03/2024 от Ирена Петрова
Източник | Видяно 876 пъти

Можем да спестим пространство, ако един предмет изпълнява няколко функции вместо само една, но малко хора се спират на такива варианти. Може би това е защото мултифункционалните мебели изглеждат скъпи или сложни за използване, но те далеч не са такива.

  • Диван в ракла ще осигури допълнително пространство за съхранение.
  • Обикновените табуретки също могат да изпълняват много функции. Те например могат спокойно да заместят традиционната масичка за кафе, като служат за място за седене само когато има нужда от него. Някои от тях дори предлагат и още допълнително пространство за съхранение под седалката.
  • Използвайте всяка ниша, ако разполагате с такива в стаята. 

Малката дневна определено може да се окаже истинско предизвикателство, само ако не знаем как правилно да използваме пространството. Понякога с добра организация и места за съхранение всяка стая може да бъде напълно достатъчно. И все пак, ако се нуждаете от професионално съдействие, винаги може да се консултирате с доказаните специалисти, регистрирани при нас. Имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти - сравнете ги, вижте мнения на предишни клиенти и направете правилния избор.

Свързано:

Идеи за хол Тайните за доброто оползотворяване на малката дневна