Студеният стил на индустриалния дизайн

Последна редакция на 06/05/2024 от Биляна Нинова
Източник | Видяно 662 пъти

Декоративни тухлени стени, ковано желязо, бетон – индустриалният стил може да звучи студен или неподходящ за жилище, но ние ще ви докажем, че всъщност той може да бъде много интересен, оригинален и да се впиеше идеално в една по-нестандартна представа за жилище.

Подбрали сме един великолепен пример за апартамент в този стил, с който ще ви покажем неговите предимства. Ако ви допада стила и смятате, че това е домът на мечите ви – свържете се с опитен дизайнер, който ще преобрази и най-скучния апартамент и ще го превърне в произведение на изкуството, достойно за страниците на списание. 

Свързано:

Идеи за хол Великолепен апартамент в индустриален стил

Днес сме подготвили специално за вас този уникален и много оригинален апартамент в типичен индустриален стил. Отворени пространства, голи тухли, ковано желязо - това са само част от елементите, които го отличават от класическите жилища и му придават особен чар и излъчване. На тази снимка можете да разгледате частта от жилището, отделена за дневна. До големият прозорец, от който влиза много естествена светлина са подредени, привидно случайно избрани мебели. Те обаче са съвсем целенасочено подбирани и комбинирани, за да се вписват в цялостния вид на жилището. Удобен и класически кожен диван, декориран с възглавници, осигурява удобно място за сядане и почивка. Пред него е сложена груба ниска маса от дърво и ковано желязо, приличаща по-скоро на ръчно изработена мебел.На пода е постлан избелен нарочно килим с цветен мотив, а върху него е сложена ниска кожена табуретка. Единственият цветен акцент в целия апартамент е червеното кресло , комбинирано с възглавница със забавен принт. То е много интересен мотив и също идеално се вписва в дизайна, създавайки център на цялостния интериор. Останалите елементи от декора включват метални лампи с голи крушки, черно-бели постери и картини, както и красиви етажерки от масивно дърво.