Кои зони от жилището могат да се считат за най-подходящи за поставяне на статуетки?

Последна редакция на 02/05/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 689 пъти

Позиционирането на статуетките може да не е никак сложна задача. Стига да знаете къде да си поставите, така че да красят жилището ви:

  • Ако в дневната има камина, значи имате късмет. В крайна сметка тя е най-доброто място за поставяне на малки статуетки. Камината винаги е в светлината на прожекторите, така че внимателно подбраните порцеланови, керамични аксесоари няма да останат незабелязани от гостите в дома.
  • В библиотеката зад специална витрина с осветление можете да поставите особено скъпи статуетки. Нито един гост няма да мине покрай такава експозиция, без да й отдели нужното внимание.
  • На горната повърхност на скрина или тоалетната масичка в спалнята можете перфектно да поставите всички свои статуетки, но все пак внимавайте в кой стил е организирано това помещение.
  • Ако имате ниши особено впечатляващи са единични големи статуетки върху тях.

Използването на статуетки ще направи дома уникален. Особено, ако има възможност да закупите дизайнерски продукти или да донесете статуетки от далечни екзотични страни. И все пак, ако имате нужда от професионално съдействие за техния избор и позициониране, винаги може да се консултирате с доказаните специалисти в интериорния дизайн, регистрирани при нас. Направете безплатна заявка за проект още сега. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за хол Статуетки в дома – внесете индивидуалност, изисканост и красота