Кухнята - нов прочит на една вечна класика

Последна редакция на 18/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 511 пъти

В дизайна на този апартамент дръзките, ярки цветове са използвани дори в кухнята. В това помещение обаче те присъстват по по-деликатен и семпъл начин. Те са простичък щрих, който внася много пъстрота и свежест и допълва съвременния облик на кухнята.

  • Основните цветове, използвани в това помещение, са белият и бежовият. Те присъстват както под формата на мебели като столове, шкафове и маса, така и по стените.

  • Ярката индивидуалност на собствениците на жилището в кухнята може да бъде открита в декоративните елементи. Те са цветни, с интересни щампи и необичайни текстури. 

  • За акцентна точка в тази стая е избрана високата маса и придружаващите я столове. Те образуват своеобразно островче, което пленява със семплите си, но заедно с това дръзки украшения и цветове. 

  • За да бъде пъстрата картина завършена, в кухнята е обособена и трапезария с необичаен вид. В нея вместо добре познатите столове и маса, присъстват диван и фотьойл. Целта е да се даде нов, по-смел прочит на една вечна класика. Новият, модерен облик освен повече удобство, носи и много свежест и визуален интерес в стаята.

Свързано:

Много стилове и ексцентричност, събрани в един апартамент