Грешка №5 – Безпорядък

Последна редакция на 02/05/2024 от Люси Любомирова

Липсата на възможност за организирано съхранение на всички вещи, които оставяме в антрето, неминуемо води до безпорядък и създава впечатление за хаос. Дори и да не мислим за гостите, това създава дисбаланс и у нас самите.

Всички чанти, пакети, дрехи и обувки трябва да имат своето място. При избора на мебели предвидете гардероб, където палтата могат да бъдат закачени, за да не се мачкат, както и удобен шкаф, който да побере всичките обувки на семейството.

Добре би било в антрето да има на разположение чекмеджета, в които да оставяме шалове, ръкавици, шапки и други, които обикновено взимаме със себе си малко преди да излезем навън. Чадърите също е добре да имат своето място. Не бива да закъснявате за важна среща само защото не открили сгъваемия си чадър.

Също така не забравяйте да предвидите кутии, кошници и други за прибиране на всички дребни вещи, за да не остават разпилени и най-вече да не ги намирате точно, когато най-много Ви трябват. Доста често не предвиждаме място за ключовете, а то е много важно, за да не ги търсим всяка сутрин.

Разбираме че невинаги е лесно да намерите това, което Ви харесва в нужните размери или пък не знаете точно как да вградите гардероба. Решение има и този проблем – специалистите, регистрирани в MaistorPlus са готови да Ви помогнат да завършите успешно всеки ремонт у дома.

 

 

Свързано:

Антрето – 5 грешки в организацията и техните решения