Грешка №4 – Липса на удобство

Последна редакция на 02/05/2024 от Люси Любомирова

Това е една доста изнервяща така да се каже грешка или по скоро пропуск в интериора. Представете си прибирате се у дома, а в ръцете Ви безброй пакети с покупки, дамска чанта или раницата на детето, букет цветя, а може и чаша с кафе и какво ли още не…и няма къде да оставите всичко това, за да събуете обувките си.

Да оставите всичко на пода не винаги е удачно. Необходимо е удобно място, където да оставите багажа си с лекота. Добро решение тук е да се разположат в близост до врата на удобна височина закачалки тип кукички или пък пейка, шкаф или всичко, което ви се стори подходящо за тази цел.

За онези, които търсят по-оригинални решения може да обърнат внимание на популярните отворени модули за съхранение, типични за скандинавския стил в интериора.

Друго проблем, с който доста чето се сбъскват хората е непректичността на антрето. Това е помещението, в което се подготвяме да излезем навън. Ако липсва голямо огледало едва ли ще можем да се огледаме в цял ръст преди да се появим пред хората, а липсата на удобно място за сядане ще ни затрудни излишно при обуване на обувките, особено децата и по-възрастните хора.

Ето защо практичното антре се нуждае от тези два елемента задължително. В случай че помещението позволява може да си позволите да разположите удобна табуретка или дори кресло – всичко зависи от Вашия вкус и стил.

Свързано:

Антрето – 5 грешки в организацията и техните решения