ЗОРА и FUJI ELECTRIC RSG-12KPCA/ROG-12KPCA

Последна редакция на 20/04/2024 от Станислава Матеева

Виж повече за продукта

Инверторният стенен климатик Fuji Electric RSG12KPCA има дизайн, който съчетава както компактност, така и стил. Климатикът работи с екологичен агент R32,  а вътрешното тяло има специален безшумен режим на работа - само 22dB.

  • Със специалната си правоъгълна и много компактнаформа, добре проектираното вътрешно тяло на климатика, той разполага с подобрен, иновативен топлообменник с изключително висока плътност и по-голяма вентилаторна турбина. Благодарение на това се постига по-силен и качествен въздухопоток. 

  • Wi-Fi контролерът позволява да управлявате климатичната си система от вашия телефон, дори когато не сте у дома. С помощта на приложението HomeMate, което можете да изтеглите на вашето мобилно устройство, можете да контролирате климатика така, че когато се приберете от работа или почивка у дома, температурата да е точно такава, каквато искате.

  • По-добро бъдеще за планетата със специалния фреон R32. Новият хладилен агент притежава с 68% по-нисък затоплящ ефект, като по този начин не вреди върху структурата на озоновия слой. 

Екологичният, стилен и компактен Fuji Electric RSG12KPCA ще откриете на промоционална цена в магазини Зора. 

Ако се нуждаете от помощ при монтажа на вашия нов климатик, може да се обърнете към професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Може безплатно да заявите проект още сега. 

Свързано:

Топ 3 климатици на промоция в момента