Технополис и BOSCH CL5000IU W26 E/CL5000I26E/WI-

Последна редакция на 09/05/2024 от Станислава Матеева

Виж повече за продукта

Елегантен, универсален и тих Bosch Climate 5000i е климатик, събиращ в себе си едни от най-модерните и иновативни технологии. Благодарение на технологията DC Inverter работи идеално както в режим на охлаждане, така и в режим на отопление.

Благодарение на инверторната технология, Climate 5000i гарантира ниска консумация на енергия по всяко време. За тази цел инверторът автоматично и постоянно регулира нивото на мощността си. ECO функцията, ниската консумация на енергия в режим на готовност и таймерът са допълнителни функции, които позволяват контрол на разходите за електроенергия. В допълнение, филтърът с висока плътност и BIO филтърът оптимизират качеството на въздуха помещението. По този начин Climate 5000i не само осигурява висока степен на комфорт, но и допринася за създаването на здравословна среда.

  • Благодарение на специалния режим на сън, ще се радвате на дълбока и пълноценна почивка всяка нощ. Функцията за сън (SLEEP MODE) може да бъде зададена директно от дистанционното управление, за да персонализира стайната температура. Може да бъде активирана както в режим охлаждане, така и в режим на отопление.

  • Режимът  TURBO ви позволява в максимално кратък срок много да достигнете до комфортната за вас температура. С тази функция климатикът увеличава капацитета за охлаждане или отопление, като по този начин спомага за по-бързото увеличаване или намаляване на градусите в стаята. След 30 минути работа с функцията TURBO в режим на охлаждане, уредът се връща към предишната си настройка.

  • Още една от специалните функции на Bosch Climate 5000i ви осигурява необходимия ви комфорт точно в кътчето на стаята, в което се намирате в конкретния момент. Follow Me е функция, която активира температурния сензор, вграден в дистанционното управление. Когато сте в режим Follow Me, климатикът поддържа температурата според зоната, където се намира дистанционното управление.

  • С ЕCO  функцията на Bosch можете да намалите енергоразхода на домакинството си с до 60%, като същевременно не се лишавате от уютната температура, която искате да бъде поддържана в стаята.

Изключителния климатик Bosch Climate 5000i можете да намерите в Технополис на специална лятна цена. Промоцията включва и безплатен монтаж на новия ви уред.

Свързано:

Топ 3 климатици на промоция в момента