Техномаркет и Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC

Последна редакция на 19/04/2024 от Станислава Матеева

Виж повече за продукта

Hitachi сред най-големите производители на електронни устройства в света. Японската компания се слави не само с качеството на произвежданата от нея електротехника, но и със забележителните си климатични системи и термопомпи. Климатиците Hitachi предлагат енергийна ефективност чрез ефективни инверторни компресори и енергийно ефективни системи с външното тяло.

Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC е сред най-стилните климатици, които пасват идеално във всеки модерен интериор. С компактното си вътрешно тяло, антибактериален филтър и ниски нива на шум климатикът е универсален уред, подходящ както за дома, така и за офиса. 

  • Той разпределя въздуха равномерно с иновативна 3D система, така че топлият или студен въздух да достига до абсолютно всяка част на стаята. 

  • Благодарение на технологията Inverter DC, този е един от най-тихите климатици, предлагащи се на пазара в момента. Това се дължи на ротационния компресор, който работи перфектно и при ниска консумация на енергия.

  • Филтриращите системи Nano Titanium пък се грижат за постигане на добра филтрация на въздуха, като елиминират бактерии, алергени и дори плесен. 

  • Климатикът Hitachi има клас на ефективност A++ в режим на охлаждане и A+ при отопление, като по този начин се гарантира минималната консумация на електроенергия.

  • Sleep Mode е още една от функциите, които правят Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC наистина специален. В режима на сън устройството работи тихо, но в същото време регулира температурата така, че да осигури спокоен сън.

До края на август можете да откриете Hitachi RAK-35RPC-RAC-35WPC на специална цена в Техномаркет. Промоцията включва не само примамлива цена, а и безплатен монтаж и 0% лихва, ако изберете да закупите уреда на изплащане.

Свързано:

Топ 3 климатици на промоция в момента