Изпипайте и цялостната картина

Последна редакция на 19/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 500 пъти

След като разполагате с вкусни кафе и сладкиш, както и с чудесни съдове, от които ще ги консумирате, е време да обърнете внимание и на начина на поднасяне.

  • От голямо значение е покривката. Бихте могли да се спрете и на шарена мушама или отделни постелки за хранене.
  • В допълнение е добра идея да използвате от поставки за чаши.
  • Сложете ваза с цветя в средата на масата.
  • А ако сте по-креативни и сръчни, украсете кофеиновата напитка и храната към нея. Колкото по-оригинално подредите масата, толкова по-добре ще се чувствате, когато се отпуснете на стола, дивана, фотьойла.

А ако желаете да ги смените с нови и по-удобни своите мебели, бихте могли да се обърнете към професионалистите, които изработват мебели по поръчка. Необходимо е само да направите безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за кухня Кухня без кафе е като спалня без легло

На изображението са показани четири маси с кафе. В средата виждате чаша с кофеиновата напитка върху мушама на цветя. Забележете и малката вазичка в допълнение с шарките. Отстрани са поставени и три други подобни мушами, които бихте могли да сменяте според настроението си. Кафето е поднесено с крекери, а не със сладкиш, но това е въпрос на предпочитание. Важното е, че купата и чашата са в перфектна комбинация. Долу вляво са показан две чаши капучино със сърфа. Около тях са разпръснати и бонбони в същата форма. Прекрасна идея за някоя сутрин, в която сте в по-романтично настроение от обикновено. В горния ляв ъгъл е показана една изключително оригинална идея. Тук чашите са прикрепени към малки дъски за рязане на хляб. Те играят едновременно ролята както на подноси, така и на подложки. И тук кафето е съчетано с шоколадови бонбони. А вдясно виждате чаша с ароматната напитка върху платнена подложка за хранене. Подобни подложки бихте могли да откриете и от други материи, наподобяващи повече мушама. Тук кафето предхожда изискана вечеря, за което съдим от подредените прибори за хранене, бутилката вино и изящната роза.