Кухненски шкафове с ефект дърво

Последна редакция на 16/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 857 пъти

Отдавна сред актуалните тенденции не присъства гланцът, въпреки желанието на мнозина да имат точно такава кухня. Освен че трудно се поддържа отлично чиста, тя е и значително по-скъпа, заради цената на гланцовите облицовки. Един много по-бюджетен, а и модерен тренд са шкафовете с дървен ефект.

  • По отношение на цветовата гама за препоръчване са по-светлите материали, като дъб, бук, орех. Тъмните им нюанси, както и венгето изобщо не са добра алтернатива.
  • Шкафове с дървен ефект винаги ще бъдат предпочитани от модни дизайнери в бранша. Шансът те някога да бъдат тотално демоде е точно нулев.
  • Уютът, комфортът и визията, които може да постигнете с тях е неподражаема. Нито един друг материал не може да ви даде това, което ще ви даде дървото или дървената облицовка.

Тенденциите при кухните за 2020 г. предлагат много голямо разнообразие за интериорния дизайн. Имате безброй варианти без значение дали ще заложите на цялостна промяна или малък освежаващ ремонт. Най-важното правило е да не се страхувате да експериментирате и смело да добавите в дома си нотка свежест. Ако не сте сигурни, че сами може да се справите с тази задача, винаги може да се консултирате със специалистите в интериорния дизайн, регистрирани при нас. По всяко време имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за кухня ТОП тенденциите при кухните за 2020 г.