Детска стая – зарадвайте своя малчуган с атрактивна декорация

Последна редакция на 25/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 1 726 пъти

Детската стая може да бъде много забавна, ако направите от колелото на непотребен велосипед пано или просто използвате стария велосипед като декоративен елемент. Но първо го боядисайте в подходящ цвят.

  • Паното от колело се изработва подобно на венците, за които разказахме в началото. Но в този случай прикрепете към него няколко картонени фигури, например, на супергерои, феи, пластмасови или плюшени играчки и т.н. Така ще имате закачливо пано за детската стая. Реално е възможно да окачите всякакви декорации или изображения там, а това зависи от стила на детската стая.
  • Идея – по същия начин може да се направи и пано за кухнята, като към велосипедното колело се прикрепят с кукички или със силиконово лепило различни малки чинии, вилици, лъжици, черпаци… вие сте на ход.

За да осъществите вашите идеи и за да получите добри съвети, можете да се свържете с професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Изпратете напълно безплатно заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които да сравните и да изберете най-подходящата за вас. Сложете началото на креативен творчески процес като ползвате колело от стар и непотребен велосипед.

Свързано:

Идеи за детска Как да използвате стария велосипед в украсата на новия дом?