Изберете функционална мебели, които да комбинирате бързо и лесно

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 989 пъти

Мебелите, които имат повече от едно предназначение са чудесна идея. Те са функционални и ще спестите средства.

  • Изберете гардероб, който са бъде едновременно и шкаф за принадлежности, така че на мъника да му бъде удобно.
  • Стаята за близнаци е предизвикателство от към разполагаемо пространство и общата тематика, особено ако интересите на децата се различават. Изберете това, което е общо харесвано и от двете и го интегрирайте в интериора под различни форми.
  • Шарените тапети не са демоде!  Особено, когато са съчетани със спалното бельо и мебелите. Към тях прибавете възглавници в цветни щампи, подредете любимите играчки и книги на децата, и създайте очарователна и впечатляваща детска стая.

Вижте още: Как правилно да разположим мебелите в детска стая със средни размери?

Свързано:

Идеи за детска Превърнете детската стая в място за вдъхновение и креативност

Колажът показва една невероятна детска стая, която впечатлява със стил и удобство. Подът е дървен и уютен. Стените са приказно украсени. Върху тях има различни картини и разказват цяла история. Изненадите не свършват дотук. Помислено е за всичко, за да може да има комфорт. Основната цветова гама е синьо, бяло и черно. Тази нетрадиционна комбинация засилва интересната визия. Основният герой е пандата. Тя е изобразена върху гардеробите. Те са вградени и са комбинирани рафтовете за книги. Рафтовете са отворени и върху тях са поставени различни принадлежности и необходими елементи. Комбинацията от всичко в стаята създава усещане за дълбочина. Стаята предполага двама обитателя. Леглата са малки и очарователни. Върху тях има поставени красиви декоративни възглавнички. До всяко от тях е поставено нощно шкафче, непосредствено над него има лампи. Те са в индустрален стил – екстравагантни и невероятни. Осветителното тяло, което е окачено на стената не остава по-назад. То има форма на звезда. Бюрото е допряно до стената, а окачените на стената рафтове са в допълнение към него. Естествената светлина навлиза от голям прозорец. Тази стилна детска стая е перфектното място за всеки малчуган. Тя създава райска обстановка, изпълнена с възможности за игра и място за отдих.