Семплите нюанси създават елегантна и хармонична стая

Последна редакция на 28/03/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 885 пъти

Изборът на цвят в интериора на детската стая е първото решение, което се взема. Той винаги е съобразен с пола, интересите и предпочитанията на мълчугана.

  • Не се страхувайте да заложите на бялото, което често бива избягвано, заради семплостта си. Понякога може да се окаже, че то не е толкова лоша идеи. Благодарение на него лесно може да се добавят интересни детайли и нестандартни комбинации.
  • Освен това, то е идеалната основа за бързопроменящите се вкусове и предпочитания на детето. Това дава бърз начин за промяна на интериора без да се налага цялостна реновация.

Свързано:

Идеи за детска Превърнете детската стая в място за вдъхновение и креативност

Всяка стая в дома крие очарование. Несъмнено детската спалня е мястото, на което всеки обръща повече внимание без значение дали е за бебе, малко дете или юноша. Комфортът е удобството са неизменна характеристика, към която се стремим. Представеното помещение определено се вписка в най-важните изисквания. Заложено е на топлите цветове – кафевия нюанс и успокояващото синьо. Комбинацията между двете създава една хармонична обстановка, вдъхва увереност и разчупва познатото. Дървеният материал е предпочитан заради лесното му съчетаване с всеки стил. Естествеността пасва идеално независимо от избора на цвят и форми. По този начин се засилва връзката с природата. Лесното му третиране не остава на заден план. В стаята властва уютът. Леглата са разположени едно до друго, като между тях е поставена преградна стена. От една страна, тя играе ролята на разделител, а от друга като място, което да се използва за разполагане на принадлежности. Рафтовете са отворени и окачени на стената, за да не отнемат от пространството. Стените изпъкват с невероятен дизайн. Впечатление правят осветителните тела. Те са с нестандартна и ексцентрична форма, отговаряща на индустриалното влияние. В едната част виси хамак – практично решение, което говори за индивидуалност при създаването на визията.