Добавете индивидуалност

Последна редакция на 26/04/2024 от Станислава Йорданова
Източник | Видяно 889 пъти

Един от най-подходящите цветове за детската стая е синият. Той внася хармония и спокойствие. Аристократичният тон може да обгърне помещението или да бъде част от различни елементи.

  • Комбинацията му със сиво, жълто и бяло са най-подходящи.
  • Дизайнерите предлагат все по-интересни начини за декориране, като леглото на втория етаж. Мястото отдолу може да бъде използвана за разполагане на диван или шкаф.
  • В случай че искате пространството да остане свободно постелете пъстър килим, добавете плюшени играчки и подходящо осветление.

Готови сте да експериментирате и имате нестандартна идея за обзавеждане? За изпълнението се доверете на доказаните изпълнители, регистрирани в MaistorPlus. Пуснете вашата заявка напълно безплатно и сравнете между различни оферти, които ще получите в рамките на 24 часа.

Свързано:

Идеи за детска Превърнете детската стая в място за вдъхновение и креативност

Редът и изчистените форми властват в представената детска стая. Тя е голяма и просторна. Основните нюанси се придържат към жълтото и синьото. Подът е дървен, но е покрит с килим. Килимът е фигурален и веднага привлича вниманието. Прозорците са големи и допускат навлизането на естествена светлина в помещението. Завесите са дълги и достигат до земята. Непосредствено пред тях има поствена удобна мека мебел за сядане. Там се забелязват и декоративни възглавнички. Леглото е на втория етаж, а под него място намира дивана. Той пасва идеално на оставено му пространство и впечатлява с интересно организационно решение за разположение. Гардеробът е вграден, а вратите му са огледални. Те обхващат цялата стена и създават усещане за дълбочина и простор. На тази стена впечатление прави и окаченото колело. На пръв поглед то няма никаква връзка, но представя един от интересите и любимите занимания на обитателя на спалнята. Под него има варели, целящи да разчупят атмосферата. Бюрото е интересно, като основата му изработена от колело. Рафтовете са отворени, за да може да не отнемат от пространството и същевременно да осигуряват място за поставяне на принадлежности. Има вграден шкаф и много поставени книги. Обстановката е очарователна и прекрасна, създава комфорт и уют.