Детска стая, под знака на дънките

Последна редакция на 19/04/2024 от Павлина Георгиева
Източник | Видяно 1 381 пъти

Стаята на вашето вече поотраснало дете също може да се сдобие с оригинален дънков интериор. Както виждате от дадения тук пример, за да се осъществи подобен план, дори не е нужно да използвате истински дънки. Достатъчно е цветовата гама при леглото и мебелите да е в подходящия тон.

А за сте сигурни, че вземате най-добрите интериорни решения за всяко помещение в дома си, можете да разчитате на професионалистите, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка още сега и до 24 часа ще получите разнообразни оферти от изпълнители близо до вас. Разгледайте профилите им и препоръките от предишни клиенти. Преценете желаете ли да работите с някого и ако отговорът е положителен, наемете го. След реализиране на проекта ви, споделете впечатланията си в платформата.

Свързано:

Идеи за детска Как старите ви дънки се превръщат в оригинални интериорни решения за дома

Представяме на вашето внимание средно голяма стая в съвременен стил, чийто интериор е подчинен на дънковата идея. Забележете как последната се е разпростряла не само върху леглото, но и при останалите избрани за обзавеждането мебели. Започваме нашата разходка из помещението, като стъпваме върху пода от светъл дървен паркет. В един момент под краката си ще усетим мек правоъгълен килим с пастелни сиви, сини, оранжеви, керемидени и бежови правоъгълни фигури. Вдясно от него ни се пада споменатото вече единично легло, което иначе е централно разположено. То е със светла дървена поматрачна рамка, която отляво има две вградено чекмеджета с вратички в син дънков цвят. С последния са облечени и матракът, и декоративните възглавнички. Таблото на леглото също комбинира светло дърво и тъмния дънков цвят. От двете му страни забелязваме идентични нощни шкафчета. Върху лявото шкафче има дискове и таблет, а на плота на дясното е поставена бяла нощна лампа. Пред долната част на леглото са оставени книги и баскетболна топка. В дясната част на помещението откриваме скрин и тоалетка с огледало, също комбиниращи светло дърво и дънкови чекмеджета. На горно ниво в детската са разположени прозорците, а по первазите им виждаме детски камиончета и колички. Като част от интериора забелязваме също стенен часовник и няколко снимки и картини.