Допълнителни съвети

Последна редакция на 29/03/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 413 пъти

Освен да изпълнява дадени функции, арт пространството трябва да е и стилно и естетически приятно. Затова ви даваме и някои съвети, които ще ви помогнат да превърнете кътчето си в творчески рай. 

  1. Променете цвета на стените! Изберете цвят, който ще стимулира вашата творческа енергия. Съветваме ви да изберете неутрален, но пък вдъхновяващ цвят - такъв, който не е твърде тъмен или твърде ярък. Прекалено ярката боя може да доведе до проблеми при фокусирането. Тъмната пък може да ви накара да се чувствате уморени, вместо бдителни и готови за работа. Целта е да намерите цвят, който обичате, в тон, който е достатъчно заглушен, за да насърчи пълноценния работен процес.

  2. Добавете творчески щрихи в пространството си, които да ви вдъхновят още повече. Такива могат да бъдат картините, които сте създали сами, снимки или други важни за вас предмети. Можете също така да поставите растения, завеси, уютен стол и интересни осветителни тела. 

Колкото и скромно да е вашето арт студио, можете да го персонализирате по начин, който едновременно изразява вашето творчество и ви кара водите пълноценен  работен процес. Ако имате нужда от още професионални съвети по отношение на дизайна на вашето арт кътче, се свържете с професионалистите в сферата, регистрирани в нашата платформа. За да го направите, подайте заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, от които да изберете тази, която отговаря на вашите виждания за пространството ви.

 

Свързано:

За художниците – как да създадем творческа обстановка у дома?