Опазете дрехите си с удобна кухненска престилка!

Последна редакция на 24/04/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 1 241 пъти

Ако свързвате кухнята с неприятни усещания като стрес, жега, изгаряния, то със сигурност няма да сте много щастливи в нея. Нито пък ще ви бъде забавно там. Добрата новина е, че е наистина лесно да промените тези негативни асоциации и да си създадете положителни изживявания. Най-напред, си пригответе кухненски ръкохватки, за да не си нанесете щети, като изваждате врялата тава от фурната. След това се подсигурете, че ще предпазите любимите си дрехи от досадни петна. За целта си сложете удобна кухненска престилка, в която да се чувствате комфортно, а и красиво. Тя е изработена от памук, което я прави приятна и същевременно безопасна на допир, и можете да я имате в бял, розов или черен цвят. 

За да се чувствате удобно, е много важно оптималното състояние на кухнята ви. Погрижете се тя да го получи, като се обърнете към доказаните специалисти, регистрирани в MaistorPlus. Направете безплатна заявка още сега и в рамките на денонощие ще получите възможността да сравните оферти, които сте получили. Разгледайте бизнес профилите на кандидатствалите по проекта ви изпълнители, вижте и оценки, оставени от предишни клиенти. Сами решавате дали да поканите някого на оглед и дали след това да го наемете. След изпълнение на задачата ви, можете да оставите своя отзив в платформата. 

Свързано:

Как времето ни в кухнята да се превърне в забавление?

На изображението виждате четири примера за домакини. На три от изображенията ясно се вижда, че жените изпитват удоволствие от готвенето. Две от тях са с удобни престилки. Третата няма престилка, но е с удобна рокля, чието предназначение би могло да бъде именно готвенето. В средата на колажа е показан още един пример за престилка. Тя излъчва добро настроение с червения си цвят и изображенията на кучета. Жените вляво също са в червено - весел цвят, който вдъхва позитивизъм. Червеното въплъщава в себе си символиката на любовта, страстта и живота. То излъчва силна емоционална енергия. Интересен факт за червеното е и че отваря апетита. Затова и го използват за стените на много заведения за бързо хранене. ако искате хората винаги да изяждат до последния залък ястията ви, бихте могли и вие да го използвате в кухнята си. Жената вдясно е с престилка в пастелни цветове, които са в тона на мебелите зад нея. На примерите вляво виждате, че плотовете и печката са разположени близо едни до други. Това позволява по-лесното пренасяне на продуктите и готовите ястия от едното място до другото.