Защита за ръцете

Последна редакция на 20/04/2024 от Михаела Генчева
Източник | Видяно 766 пъти

Покрай всички грижи за градината, може да забравим и нещо също толкова важно. Плевенето, работата с пръст и препарати могат да окажат много изтощително и негативно влияние върху ръцете ви.

  • Винаги е за предпочитане използването на защитни средства като очила, маска и ръкавици.
  • Маските са почти задължителни при работа с препарати и отрови, а очилата ще пазят очите ви от прелитащо насекомо или изхвръкнала клонка.
  • Използването на ръкавици ще е в помощ при всякакви дейности. Те ще пазят ръцете от протриване и ожулвания, имат специални гумирани части за по-добър захват и ще попречат на препаратите да имат досег с кожата ви.

За всеки любител градинар са важни горепосочените правила. Без значение дали сте начинаещи или напреднали е хубаво да обърнете внимание на тези неща. Така ще имате една чудесна градина, която ще радва с прелестта си както вас, така и всички ваши приятели и гости. А ако искате добре поддържана градина, но не можете да я постигнете сами, то професионалистите, регистрирани при нас ще ви помогнат в реализирането на тази мисия. По всяко време може да направите безплатна заявка за проект. Без ангажимент от обвързване ще може да сравните получените оферти, да разгледате предишни мнения на клиенти и да направите правилния избор. 

Свързано:

Идеи за градина Как да осигурим на градината и цветята си всичко, от което се нуждаят?