Място за забавление, гости и хубави моменти

Последна редакция на 05/05/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 945 пъти

Дали има човек, който не мечтае в градината си да има барбекю, място за релаксиране и споделяне на хубави мигове с любими хора? В плана за оформяне на двора не забравяйте да обособите кътче, което да ви носи чудесни летни преживявания. Истински късметлии сте, ако разполагате с достатъчно пространство и може да го направите в по-големи размери.

  • Място за барбекю. Ароматът на зеленчуци, пържоли или препечен хляб на скара, имат способността да ви накарат лакомо да преглъщате, само при мисълта за тях. Затова не се чудете, а такова място в двора си осигурете.
  • Място за кафе и сладки приказки. Няколко столчета, маса и подходяща декорация вършат чудеса в топлите лесни месеци. Кафе, студен чай, коктейли винаги са добре дошли в това земно кътче на летни преживявания. Не се лишавайте от това богатство в двора си и задължително го заложете в плана по подредба в градината.
  • Релакс зона. Имате дървета със здрави клони? И те са на близко разстояние едно до друго? Не се чудете, а за хамак отидете колкото се може по-скоро. Той ще ви даде възможността да си почивате в прохладните летни вечери, в компанията на любима книга. Висящи люлки също ще ви свършат работа за реализирането на това място в двора ви, ако нямате възможността да поставите хамак.

Оформянето на двора може да бъде истинско предизвикателство, ако не знаете какво искате. Когато обаче идеите са в главата, а желанието в сърцето ви – няма какво да ви спре по пътя към превръщане на двора в съвършено място. В случай че нямате достатъчно време и имате нужда от професионална помощ или съвети – потърсете доказани професионалисти сред регистрираните в MaistorPlus. Направете безплатна заявка и в отговор ще получите оферти. Може да ги сравните и да изберете най-подходящата за вас.

Свързано:

Идеи за градина Най-добрите идеи за оформяне на двор