Изчистен дизайн с високи крака и възглавници

Последна редакция на 19/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 1 138 пъти

Този модел е удачен избор за помещение с ограничено пространно. Компактният му размер го прави подходящ за всяка стая, където квадратурата е с намалени размери. Това обаче не означава, че не може да изберете подобен модел и за голяма всекидневна. Ако се спрете на подобен дизайн със сигурност ще имате допълнително място за всякакви други мебели – фотьойли, табуретки, маса, секция, етажерки.

  • Огромното предимство на този тип дивани е, че пространството около тях се чисти изключително лесно. Само за няколко секунди може да махнете цялата събрана прах под дивана.
  • Сивият цвят е изключително актуален през последните няколко години. Освен това той се съчетава много успешно с почти всеки друг тон. В комбинация с розов, охра, бежово, бяло ще бъде попадение право в целта на интериорния стил.
  • Диван с възглавници винаги е добър избор. Най-важното, на което трябва да обърнете внимание е дали те могат да се махат. По този начин освен че по-лесно ще може да ги почиствате, ще може и бързо да ги смените в момента, когато се износят.

Вижте още: 5 важни правила при избора на диван

Свързано:

Идеи за мебели 5 дивана, които ще превърнат дома ви в луксозен разкош