Различнитемодели на витрини - кой е подходящ за вас?

Последна редакция на 24/04/2024 от Радина
Източник | Видяно 669 пъти

На пазара изборът на витрини е много разнообразен. Можете да изберете модел, който ще подхожда както на голяма, така и на малка стая. При проектирането на всекидневната, тези мебели трябва да бъдат избрани, като се вземе предвид големината на пространството и останалите мебели, които ще бъдат разположени.

  • Ъглова витрина – тези витрини са средни по размер, заемат малко място и събират достатъчно неща. Такива модели обикновено имат полукръгла форма като така придават завършеност на интериора. Най-често ъгловите витрини са с една врата.
  • Скрин – това е ниска витрина под формата на шкаф, който има 3 или 4 стъклени рафта. Обикновено скриновете се поставят по дължината на най-дългата стена или близо до дивана. Тъй като скринът се вижда добре от всяка една точка в стаята, в него можете да поставите всичко това, с което се гордеете и е ценно за семейството ви - стари сервизи, чинии с колекционерска стойност или екзотични порцеланови фигурки.
  • Монтирана витрина – най-често такава витрина е окачена на стената, заемайки свободното пространство по вертикала. Този вид витрини придават завършеност на интериора - те могат да бъдат квадратни, правоъгълни или заоблени със стъклени врати.

Вижте още: 6 икономични идеи за освежаване на старите мебели, които да изпробвате още този уикенд

Свързано:

Идеи за мебели Наръчник за избор на витрини за хола