Превърнете стълбите в приказна библиотека

Последна редакция на 25/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 626 пъти

Библиотеката внася уют и е единственото място, което събира в себе си стотици различни светове. Библиотека-стълбище е един чудесен вариант, ако не разполагате с достатъчно място за библиотека, или пък вече сте запълнили предназначеното за това място.

  • Както виждате, не са необходими прекалено много усилия, за да направите дома си функционален и практичен. Вариантът да използвате самите стъпала като рафтове и да подредите книгите си там е чудесен, ако разположението е между две стени.
  • Това ще бъде прекрасно допълнение, внасящо уют във вашия дом, ако нямате възможността да си позволите библиотека, заемаща някоя от стените.

Предстои ви обновяване на дома? Потърсете помощ от опитните професионалисти, които ще успеят да превърнат мечтания дом в реалност. Благодарение на опита на регистрираните в сайта ни специалисти и техните идеи, домът ви ще бъде много по-практичен и функционален. Единственото, което трябва да направите е да направите напълно безплатна заявка за проект и да изберете измежду изпратените оферти. След като е изпълнен, не забравяйте да споделите мнението си в сайта MaistorPlus.

Свързано:

Идеи за мебели Функционално и стилно стълбище - как да го направите?