Съвет №5 при избора на офис стол

Последна редакция на 24/04/2024 от Мира Петърчева
Източник | Видяно 737 пъти

Основата на стола е всъщност носещата конструкция.

  • Когато си избирате офис стол, обърнете внимание колко килограма издържа. Качествените столове поемат до 150-170 кг тежест.
  • Съвременните модели често са с масивни рамки от алуминиева сплав. Но може да бъде също от желязо, дърво и други материали.
  • Важно уточнение: не си създавайте винаги асоциация със столовете, които се използват по принцип в офисите на големите компании.  Оказва се, че един обикновен стол също може да върши добра работа, когато е с отлична ергономия и в съответствие с избрания стил в стаята.

Естествено, цветът на бюрото и стола трябва да са в хармония с останалите цветове в интериора. И ако работната зона е разположена в дневната, тогава бюрото, столът и другите предмети трябва да се впишат добре и да не се натрапват. Ако все още се колебаете какъв точно стол е подходящ за офиса в дома или работната зона, обърнете се за съвет към специалистите по интериорен дизайн, регистрирани в сайта ни. Направете безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти. Може да ги сравните, да видите мнения на предишни клиенти и да вземете най-правилното за вас решение.

Свързано:

Идеи за мебели ТОП съвети за избор на офис стол за дома