Практична и модерна идея за таванско помещение

Последна редакция на 27/04/2024 от Патриция Симеонова
Източник | Видяно 597 пъти

Често срещано е стените на таванските помещения да са скосени, като много хора се притесняват от подредбата именно поради този факт. На практика обаче разположението на мебелите дори и в такива пространства може да бъде много удобно за обитателите. Умните мебелни системи могат да трансформират таванската стая.

  • Използвайки светли тонове трансформирате визията, като създавате чудесна зона за четене или спалня, като имате и възможност да съберете много от вещите си на едно място.
  • Не правете грешка, като залагате на тъмни нюанси. Те имат способността оптически да смаляват пространството. И определно няма да доведат до красив финален резултат.
  • В това красиво арт ателие е използвана мебелна система, която изпълва пространството под прозорците, като дава допълнително полезно пространство. Точно там може да се позиционира и модул, към който да присъства и легло, което да се разпъва, само когато има нужда от него.

Ако след прочетеното сте харесали някоя от идеите и искате да я приспособите в дома си, но нямате достатъчно смелост сами да я реализирате, може да се консултирате се с някой от квалифицираните дърводелци, регистрирани при нас. С тяхна помощ  може да създадете напълно индивидуален проект, който да пасва перфектно на дома ви. Заявете своя проект напълно безплатно и изберете между изпратените оферти тази, която ви допада най-много. 

Свързано:

Идеи за мебели Как да скриете леглото си?