Превърнете холната маса в лична къщичка за кучето си

Последна редакция на 27/05/2024 от Михаела Генчева
Източник | Видяно 796 пъти

Ако сте от хората, които обичат функционалността, със сигурност имайте едно на ум при следващия избор на холна масичка. Има безброй варианти и модели, които можете да купите, а защо не и сами да си ги направите. Представили сме два варианта, които ще ви очароват със своята простота и същевременно елегантна визия.

  • При първия имаме малка и семпла холна масичка в бежов цвят. Виждаме как нишата, която се е образувала под масата, се е превърнала в уютна къщичка за куче. Единственото, което трябва да добавите от ваша страна е мека постелка или одеалце, за да може вашият любимец да се чувства комфортно.
  • Второто предложение е за красива дървена маса, която ще пасне на всеки дом или градина. Дървото, като естествен материал, внася много уют и усещане за близост с природата. Свободното пространство под плота позволява съхраняване на всякакви неща – от възглавници и списания, до детски играчки и домашни чехли. Но ако се вложи малко креативност и въображение, може да се превърне в чудесна бърлога за четириногия ни приятел.

Вижте още: 6 функционални разтегателни маси за ефективно оптимизиране на пространството

Свързано:

Идеи за мебели Как мебелите у дома се превръщат в къщичка за любимото ни куче