5. И малко ръчен труд

Последна редакция на 01/05/2024 от Кристина Кацарска
Източник | Видяно 937 пъти

Може би сте събрали куп мидички от морето, а сега нямате идея какво да ги правите? Или имате деца, които събират всевъзможни съкровища - миди, рапани, шишарки, камъчета, листа? Обединете уменията и креативността си с малчуганите и се заловете за работа. Релаксиращ и носещ добро настроение ръчен труд.

  • Направете формички от тесто - вода, сол и брашно, наредете на тях миди, мъниста, камъчета, изсушете ги, а след това украсете дома си с тях.
  • Изработете си свещници, венци, цветни буркани - всичко, за което се сетите. Важното е да внася усещането за лято и радост.

Поканете лятото в дома си! Тази мисия не е никак трудна. И все пак, ако имате нужда от професионално съдействие, винаги може да се обърнете към професионалистите, регистрирани при нас. Направете безплатна заявка за проект. До 24 часа ще получите няколко оферти, които да сравните и да направите най-добрия избор за вашия дом! 

Свързано:

Направи си сам идеи за всичко Как да внесете лятото в дома си - 5 лесни идеи

На колажа виждате 5 чудесни идеи за ръчно изработени морски декоративни елементи. В средата са показани сърчица от тесто - брашно, вада и сол, на които са залепени пъстри мъниста, миди и рапани. В горния ляв ъгъл виждате интересен свещник. В синя чиния е изсипан малко пясък, на него са подредени миди и рапани, а в тях са поставени малки свещички. Бихте могли да използвате остатъци от големи почти свършили свещи. Долу вляво е показан прекрасен венец от морски звезди и клони. В горния десен ъгъл виждате буркани с много миди, камъни и рапани. За завършек на всеки от тях е поставена по една морска звезда. Интересно аранжиран е и аквариумът в долния десен ъгъл. Ако поставите някое от тези неща в дома си, то лятното настроение ще се задържи и дълго, след като сезонът отмине.