Умно съхранение

Последна редакция на 03/05/2024 от Патриция Симеонова

Опитните жители на ван казват, че звукът на блъскащите се предмети в шкафовете по време на път е изключително неприятен. Освен това, ако имате дете, повишава риска да се събуди. Поставете предметите в торбички или ги увийте в плат, за да намалите шума. А и така ще поддържате по-организирано. В допълнение, прибавете шнур, с чиято помощ да прикрепвате буркани, бутилки и други изправени предмети. Ето и някои варианти за добавяне на допълнителни варианти за съхранение: 
•    Закачете кукички, на които да закачате палтата си. Може да ги използвате и за да закачите декорация или кошници и торбички, в които да съхранявате допълнително вещи. 
•    С помощта на въженца, които ще завържете, създайте „рафт“ за обувки. Така обувките ви ще се проветряват и ще са на една ръка растояние. 
•    Окачете текстилни органайзери, за да съхранявате дребни неща, от които често имате нужда. 


    С помощта на талантлив дърводелец от екипа на MaistorPlus, можете да се сдобиете със стабилна структура по поръчка, която да бъде с подходящите размери, които са ви необходими за вашия ван. Заявете своя проект още днес и се доближете до мечтаните приключения!
 

Свързано:

Снимки и идеи за архитектура и дизайн Живот на колела - как сами да осъществим проекта си?