Спалня в жълто: идеи за по-слънчево пространство

Последна редакция на 25/04/2024 от Станислава Матеева
Източник | Видяно 1 003 пъти

Жълтото е интересен цвят, който предизвиква много топлота и неподправено чувство за уют у всеки, който се докосне до него. То ни напомня за жаркото слънце, любимото лято и цветните пролетни поляни. Слънчево и много весело, жълтото добавя изключително добро настроение във всяко пространство, независимо дали говорим за интериор или екстериор. 

Сам по себе си обаче жълтият цвят се счита за агресивен и рядко се използва при декора на спалня. В това помещение обикновено се стремим да осигурим усещане за спокойствие и да създадем кътче, в което да можем да се насладим на заслужена почивка. Ако сте любители на веселия цвят, това не бива да ви отчайва. Имаме добра новина. За радост, жълтото е чудесен екипен играч и много лесно и по естествен начин се съчетава с почти всеки друг цвят. А и пасва прекрасно във всеки интериорен стил - от традиционен, през по-съвременен, та чак до винтидж.

За да ви покажем как точно се случва това, тук ви представяме някои от най-важните правила, които да имате предвид, когато обзавеждате спалнята си в жълто. За правилното им прилагане, можете да потърсите специалист в сферата на декорацията и бояджийските услуги. Такъв можете да откриете още сега в нашата платформа.

Свързано:

Декорация за стена Спалня в жълто: идеи за по-слънчево пространство