Стъпка №6: Изчакайте свещта добре да изсъхне

Последна редакция на 26/04/2024 от Теа Даулова
Източник | Видяно 666 пъти

Сега остава само да се въоръжите с малко търпение и да изчакате восъка добре да изсъхне. Добре би било да намерите хладно място за това.

  • Най-добре да оставите свещта да се охлади за 24 часа. По този начин шансът да извадите фитила или да развалите свещта е много по-малък.
  • За да извадите свещта от буркана може да потопите съда в топла вода. Изчакайте няколко секунди и опитайте да отстраните свещта от формата. В случай че съдът, в който е свещта ви допада, може да я оставите и в него.
  • Може да добавите допълнителна декорация за акцент. Красива панделка, парче зебло или канапено въже ще свършат чудесна работа.

Стига да знаете как, няма нищо трудно в изработката на свещи с изсъхнали цветя. Спазвайки последователността, няма начин да не сътворите едно страхотно бурканче, пълно с щастие, уют и красота. Ако имате нужда от съдействие при избора на правилна декорация в дома ви, не се колебайте – свържете се с професионалистите, регистрирани при нас. Още сега имате възможността да направите напълно безплатна заявка за проект. В отговор ще получите няколко оферти, които може да сравните и да изберете тази, която е най-подходяща за вас.

Свързано:

Декорация за стена Направи си сам: Флорални свещи с изсъхнали цветя